Translate

maandag 7 januari 2013

Nog drie dagen...



... dan is het eindelijk zover en vertrek ik voor 5 maanden naar Amerika! Vanaf 9 januari ga ik een semester studeren aan de universiteit van Dayton, Ohio. De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het regelen van het nodige papierwerk zoals SEVIS, visum, verzekeringen, inentingen en registratie aan de Universiteit zelf.

Omdat ik mijn masteropleiding Accounting & Control aan de Radboud Universiteit in November heb afgerond, was het mogelijk om in Dayton MBA vakken te volgen. De vakken die ik aankomend semester ga volgen zijn: Manufacturing and Service Systems, New Venture Management, Managerial Economics, Performance Measurement & Control Perspective, Operational Effectiveness, Information Systems and Business Decisions en Organizational Behavior. Deze vakken kan ik bij terugkomst in Nederland nog op mij diploma laten beschrijven (mits ze met een voldoende zijn afgesloten natuurlijk).

Sinds vorige week weet ik ook waar ik de aankomende tijd zal verblijven en met wie. Ik verblijf in een nieuw appartementencomplex dat deze zomer is opgeleverd (zie foto's hieronder). Het appartement deel ik met twee Amerikaanse studenten en nog een Franse uitwisselingsstudent. Het adres is:

225 Stonemill Rd, Apt 107
Dayton, OH 45409
USA

Dit was het voor nu. Tot over een week of twee!